Hans Pilgaard er kræftfri

31/10/2021

Nicolai Busekist

Foto: BytheBuch / TV 2
Den danske tv-vært har god grund til at være glad. Han er nemlig blevet erklæret kræftfri

Mest læste i dag

Hans Pilgaard afslørede på den røde løber ved 'Knæk Cancer Live', at han er blevet erklæret kræftfri.

Den danske tv-vært var en blandt et utal af kendte mennesker, der dukkede op for at hjælpe med og støtte op omkring indsamlingen. 

Flere af dem, der dukkede op for at hjælpe, har selv haft kræft helt ind på livet. En af dem er Hans Pilgaard, der dog kunne afsløre en helt fantastisk nyhed, da han dukkede op på de røde løber.

"Jeg er så sindssygt heldig, at jeg blev raskmeldt for to-tre måneder siden," sagde den folkekære tv-vært til SE og HØR.

Den 58-årige Hans Pilgaard fik for seks år siden konstateret tarmkræft. Nu kan han dog glæde sig over, at han endelig er blevet raskmeldt, og dermed også kan erklære sig selv for kræftfri.

"Det er simpelthen så fantastisk. Og jeg er så taknemmelig for de kræftlæger og sygeplejersker, vi har," lød det også fra den kendte tv-vært.

Hans Pilgaard lagde dog heller ikke skjul på, at det har været en rigtig hård periode for ham, og derfor er det også ekstra hårdt for ham, når Knæk Cancer-ugen gør sit indtog.

Overfor SE og HØR forklarede han, at det er en uge, som han har lyst til at flygte lidt fra, da der er mange af de historier, der bliver delt, som går ham meget nært.

Det skyldes ikke blot, at han selv har været ramt af kræft, men også, at han har mennesker tæt på sig, der både har været og er ramt af den forfærdelige sygdom, der desværre koster rigtig mange danskere livet hvert år.

Da det er noget, som er Hans Pilgaard meget nært, var han også klar til at hjælpe ved dette års 'Knæk Cancer Live', hvor han var at finde i call-centeret. Her var han med til at indsamle penge til det gode formål sammen med en lang række andre kendte danskere.

Anbefalet til dig