Hans Pilgaard i nyt program: Det har bragt tårerne frem

22/10/20 08:02

Sarah Steenfeldt

Hans Pilgaard er vært på programmet Værkstedet - Nyt liv i gamle minder. Programmet sendes på TV 2 Fri onsdag kl. 20.40. Foto: Steffen Røes / TV 2
Onsdag aften var der premiere på Værkstedet - Nyt liv gamle minder, som sendes på TV 2 Fri.

Den 57-årige folkekære tv-vært er især kendt fra sin mangeårige rolle som vært på TV 2-programmet Go’aften Danmark og sin rolle som vært i Hvem vil være millionær. 

Nu er Hans Pilgaard endnu en gang aktuel på TV 2, denne gang på TV 2 Fri. Her er han vært, når der bliver vækket liv i gamle minder. Det skriver BILLED-BLADET.

Selvom Hans ifølge ham selv, ikke er en stor handyman, så er han vild med tanken om, at de gamle ting bliver repareret og bliver bevaret - frem for at de bliver kasseret. 

Hans får besøg af både kendte og ikke-kendte danskere, som alle har en ældre personlig ejendel, som har noget som skal repareres. Der kan være tale om alt, fra smykker til møbler. Her skal nogle af Danmarks dygtigste konservatorer (en person som arbejder med bevaring og restaurering af genstande, red.) se om de kan reparere genstandene. 

"Måske er jeg en sentimental gammel klovn"

Undervejs fører det samtalerne ind på gamle minder, som har forbindelse til de gamle genstande, der har en stor værdi for deltagerne. Det er netop disse rørende historier, som undervejs i programmet har kostet både klumper i halsen og tårer hos tv-værten. 

“Det er menneskers historie om rigtige minder, der kommer til live igen. Måske er jeg ved at blive en sentimental gammel klovn.” Siger han smilende til bladet. 

I næste uges program får Hans blandt andet besøg af bamse-doktor Majbritt, da Claus’ allerkæreste bamse har brug for hjælp. Tårerne kommer også frem, da Rosa kommer ind med sit kæreste minde, der er gået i stykker.

Du kan se programmet på TV 2 Fri onsdag klokken 20.40.