Hans Pilgaard med afsløring: 'Jeg tør ikke at sige for meget'

Foto: BytheBuch / TV 2

Den erfarne tv-vært Hans Pilgaard var blandt dem i branchen, der blev hårdt ramt under coronakrisen, men nu er der gode nyheder

Hans Pilgaard er for tiden aktuel i tv-programmet 'Leth og Pilgaard indtager Danmark' med sin gode ven Jørgen Leth. På trods af dette er den 58-årige tv-vært allerede i fuld gang med en række andre projekter.

Læs også

Afslører: Stor nyhed fra Lars Løkke Rasmussen

"Jeg er ved at lave 'Værkstedet' og har lige afsluttet en ny sæson af 'Sæt pris på Danmark', så der er rigeligt," lød det fra Hans Pilgaard til BILLED-BLADET ved årets Zulu Comedy Galla.

Ikke nok med det, så kunne han også afsløre, at han er på vej med endnu et tv-projekt. Ifølge BILLED-BLADET er der tale om et program, der tager afsæt i hans 'Tilbage til 9.a', som var en stor succes blandt de danske seere.

"Man skal give sig selv nogen benspænd, så jeg vil lave noget, der minder om '9.a'. Noget der har nogle af de samme værdier og spiller på nogle af de samme faktorer. Hvad det bliver, vil tiden vise, jeg tør ikke at sige for meget," sagde han også.

Hans Pilgaard har ikke lagt skjul på, at han har været hårdt ramt under coronakrisen, hvilket er noget, der har kostet ham en del penge. Overfor BILLED-BLADET sagde han, at han har fået aflysninger for mange penge.

Læs også

Raser over Meghan og Harry: Fratager børnene det

Nu ser det dog ud til, at det hele er vendt for den erfarne tv-vært, da han har masser af se til for tiden. De seere, der er glade for Hans Pilgaard, kan derfor også se frem til at se mere af den 58-årige tv-vært på skærmen i den nærmeste fremtid.