Har corona gjort din bolig mindre værd? Se hvor meget din bolig er værd

01/10/20 12:30

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Uanset om du overvejer at sælge eller ej, så kan du hurtigt og nemt få et overblik over hvor meget din bolig er værd.

Denne artikel indeholder affiliate links. 

Mange som har gået med tanker om enten at købe- eller sælge en bolig, har nok været lidt ekstra tilbageholdende under corona-krisen. For hvordan ser boligmarkedet ud? I august offentliggjorde Boligsiden deres markedsindeks for juli måned, for nogle var disse tal bestemt positive. 

Klik her og få en gratis vurdering af din bolig

Tallene viste at priserne på både huse, ejerlejligheder og sommerhuse havde taget et ryk op. Faktisk viste tallene også, at rigtig mange danskere til trods for corona, ønskede at realisere drømmen om en ny bolig, hvilket betød at udbuddet af boliger til salg, kom ned på det laveste i mange år.

På mindre end to minutter kan du bede om en gratis vurdering af din bolig. Det kræver kun ganske få informationer og så vil du modtage en vurdering af din bolig på email. 

Klik her og find ud af hvad din bolig er værd lige nu

Alle kan få vurderet den bolig de bor i, men det giver mest mening for dig at få vurderet din bolig, hvis det er en ejerbolig - som lejer får du nemlig ikke noget ud af de informationer du får tilsendt omkring din boligs værdi.

Hvordan vurderes din bolig?

Det er via hjemmesiden Value.dk, at du gratis kan få vurderet din bolig. Her tilbyder de en gratis boligvurdering, som maks kræver to minutter af din tid. 

Du udfylder blot en formular, hvor du blandt andet skriver hvilken boligtype der er tale om og hvilken adresse boligen ligger på. Derudover skal du markere på en skala fra 1 til 10, hvor god beliggenheden er og hvor god stand din bolig er i.

Herefter modtager du et overslag over hvor meget din bolig er værd på dagens marked, baseret på lignende boliger og handler i samme område.

Find ud af hvad din bolig er værd lige her