Har du en god hukommelse? Vind gratis internet i et helt år!

09/7/20 09:48

Henrik Rothenbücher

Foto: Boxer
Kan du klare et vendespil på mindre end 2 minutter? Hvis du kan det, så har du chancen for at vinde gratis internet i et helt år! Vores journalist klarede vendespillet på 30 sekunder, hvor hurtigt kan du klare det?

Faste udgifter er der mange af hver eneste måned. Internet er blandt det, som stort set alle danskere betaler til hver eneste måned, men det kan du undgå.

Du skal blot have en rigtig god hukommelse, og så har du mulighed for at vinde gratis internet i et helt år.

Vind gratis internet i et helt år!

Det er Boxer der står bag konkurrencen, hvor du blot skal spille et vendespil, og klare det på under to minutter. Hvis du kan det, så er du med i konkurrencen om at vinde gratis internet i et helt år.

Foto: Boxer

Foto: Boxer

Vi klarede den på 30 sekunder, hvor hurtig er du?

Du har i alt 120 sekunder til at klare vendespillet. Vendespillet består af klassiske karakterer fra Boxer-universet, og det er forholdsvis lige til at klare.

Er man hurtig med musen, så bør det bestemt være muligt at klare vendespillet på kort tid.

Vi kan naturligvis ikke opfordre til en konkurrence, som vi ikke selv har afprøvet. Derfor afprøvede vores journalist, Henrik, vendespillet, og han var et sandt naturtalent.

Henrik klarede vendespillet på 30 sekunder, og dermed resterede der altså 90 sekunder. Det var mere end nok tid, og Henrik er dermed med i konkurrencen om at vinde gratis internet i et helt år.

Vil du give dig i kast med vendespillet, så kan du prøve det lige her.

* Indeholder affiliatelinks