Har du fået pasta eller et gratis ophold i din postkasse? Populært dansk resort har sendt julegaver ud

Af: Mie M.B

|

27/11/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
12.000 danskere kan se frem til at modtage et brev med posten

Lige nu læser andre også

Spændingen er stor for de 12.000 modtagere af Jesperhus' julegaver, der i disse dage åbner pakkerne for at finde ud af, om de er blevet de heldige vindere af et gratis ophold eller - pastaskruer.

For knap tre uger siden annoncerede Jesperhus, at de igen i år ville forære gratis julegaver væk, og på blot 12 timer var alle gaver reserveret.

"Det handler jo for os om at underholde vores primære målgruppe, der er børn. Og oplevelsen er, at dem der modtager julegaven bliver rigtig glade, nogle bliver jo selvfølgelig lidt ekstra glade," fortæller Thomas Buch Tøstesen, administrerende direktør i Jesperhus, med et smil til TVmidtvest.

Blandt de 12.000 gaver gemmer der sig ti gyldne billetter til et gratis ophold, og allerede nu har heldige modtagere meldt tilbage med jubelhistorier. De resterende 11.990 gaver vil afsløre en pastaskrue som indhold.

"Ideen med julegaven opstod under corona-pandemien, men er altså kommet for at blive. Den store efterspørgsel har betydet et stort arbejde," forklarer Thomas Buch Tøstesen og påpeger, at det at sende 12.000 gaver ud er en logistisk udfordring.

"De sidste blev sendt ud i går, så der er jo nogle stykker, der ikke har fået dem endnu. Og så er det de færreste distributører, der kan klare sådan en stor bestilling," tilføjer han.

På trods af udfordringerne er det hårde arbejde nu ved at bære frugt, og Thomas Buch Tøstesen ser frem til at modtage videoer og billeder fra glade familier, der åbner deres julegaver.

Anbefalet til dig