Har du lagt mærke til detaljen i 'Badehotellet'? Nu afslører de, hvordan de gør

Nyheder
Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix
Nu er det afsløret.

Lige nu læser andre også

Premieren på den 10. og sidste sæson af den evigt populære serie 'Badehotellet' blev sendt for et par dage siden på TV 2.

Selvom det for mange er sørgmodigt, at 'Badehotellet' stopper, så er det værd at huske på, at serien givet seerne mange gode stunder og minder, som til enhver tid vil kunne genopleves ved blot at tænde skærmen.

Udover gode stunder og minder, så har serien også givet anledning til undren hos seerne.

De har undret sig over, hvad der bliver af maden, når en scene er filmet færdig, men der er skam også andre detaljer, der har fået opmærksomhed.

Det viser sig nemlig, at der af og til bliver snydt lidt i serien, når det kommer til scener, der er optaget tæt på skuespillerne.

For at få en høj og en lav skuespiller til at kunne passe ind i samme scene, som bliver filmet tæt på, benytter de sig nemlig i TV 2-serien af et par redskaber.

Det skriver HER & NU.

I et Instagram-opslag afslører Cecilie Stenspil, som spiller Helene Weyse, hvordan hun og Jens Jacob Tychsen, der spiller hendes mand, Edward Weyse, må snyde sig højere og lavere for at få tingene til at gå op:

"Da min skønne medspiller Jens Jacob er så høj og jeg er næææææsten ligeså høj, måtte vi grave ham ned i sandet og stille mig op på en kasse, når vi skulle skyde nærbilleder nede ved vandet. Så kunne vi begge være inde i billedet", skriver hun.

Så hvis du er en af dem, der har undret dig over, hvorfor højdeforskellen ikke er så vild, når de står tæt på hinanden i serien, så har du nu fået svaret.

Instagram-opslaget kan ses herunder.

Anbefalet til dig