Har du også undret dig? Nu afslører Inger Støjberg hvorfor

19/02/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Steen Brogaard
Måske har du også tænkt over det - og nu kommer Inger Støjberg med forklaringen.

Mest læste i dag

De fleste som har en Instagram-profil - eller en profil på et andet socialt medie - ved, at man lynhurtigt bliver fanget i fælden, hvor man kan bruge timevis på at se søde og sjove videoer. 

Og her er Inger Støjberg ingen undtagelse - faktisk afslører hun nu, at hun elsker at se hundevideoer. 

Hvis man tager et kig på Inger Støjbergs profil, så flyder det på ingen måde over med hunde i hendes egne billeder. Men scroller man gennem de 128 profiler, som Inger Støjberg følger, så er der rigtig mange hunde-profiler. Det er især racen golden retriever, som det tidligere Venstre-medlem, er vild med. Det fortæller hun i B.T-podcasten Helt væk med Hemmingsen

“Hvis alting er lidt bøvlet, så ser jeg lige ti hundevideoer, inden jeg skal i seng. Så er jeg i godt humør igen. Jeg ser måske også fem om morgenen,” forklarer hun.

For tre år siden mistede hun en golden retriever, der på tragisk vis døde. Den spiste skroget fra en gås og endte på dyrehospitalet. Men den overlevede ikke, forklarer Inger Støjberg i podcasten. 

Herunder kan du se lidt billeder fra de profiler, som Inger Støjberg følger.

Foto: Instagram

 

Foto: Instagram

 

Foto: Instagram

Forskellige maver 

Eksemplet med Inger Støjbergs hund understreger, at hundemaver og menneskemaver er forskellige. 

Der findes adskillige fødevarer i dit køkken, som kan være meget giftige for din hund, selvom de virker almindelige og uskyldige for os mennesker. Agria Dyreforsikring har på sin hjemmeside en meget omfattende liste over ting, der er giftige for hunde med forklaringer på hvorfor. Den finder du her.

 

 

Anbefalet til dig