Har du set det? Kæmpe Lurpak-nyhed har set dagens lys

Nyheder
Foto: Privat
Hvis du elsker Lurpak, så er du kommet til det rette sted.

Mest læste i dag

Danskerne elsker smør, og især Lurpak har en særlig plads i mange danske hjerter og køleskabe.

Derfor er der helt sikkert også flere, der klapper i hænderne over den nyhed, som netop er blevet delt.

Sagen er den, at Meny i Tårnby har lanceret et vildt tilbud på en stor pakke Lurpak smør, der vejer hele 500 gram.

I Meny skal du normalvis betale 26,95 kroner for 200 gram, men for de 500 gram, der netop er kommet på tilbud, skal du kun slippe 29 kroner.

Bedst før-datoen er den 16. juli 2024, men pakken kan med fordel nedfryses, hvis man vil sikre sig et lager til længere tid.

For at drage fordel af dette tilbud, skal man dog handle hurtigt.

Tilbuddet gælder kun i to dage, nemlig mandag og tirsdag fra klokken 08 til 19. Der er derudover en risiko for, at de store Lurpak-pakker bliver udsolgt, inden tilbuddet udløber.

Bestillingsprocessen er enkel: Man kommenterer blot "Ja tak 1 styk" eller lignende på Menys opslag, som kan tilgås i bunden af artiklen, og herefter modtager man et personligt svar med et bestillingsnummer.

For mange danskere vil dette tilbud være et kærkomment pusterum for husholdningsbudgettet.

Lurpak smør er kendt for sin høje kvalitet og gode smag, men også sin høje pris. Derfor vil denne nyhed uden tvivl bringe glæde hos mange.

Så hvis du er en af dem, der sætter pris på godt smør til en god pris, er det nu, du skal slå til. Meny har gjort det nemt at få fingrene i en stor pakke Lurpak smør til en pris, der er til at forstå – og elske.

Se det omtalte opslag ved at klikke her.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig