Har du spillet Lotto? Her er kuponen til 14 millioner kroner købt

Nyheder
Foto: Danske spil
Foto: Danske spil
Du bør tjekke din kupon med det samme.

Mest læste i dag

Det er ingen hemmelighed, at det kræver held at vinde i Lotto, og præcist dette held havde en dansker med sig i lørdag aftens Lotto trækning. Vinderen, der ramte de syv rigtige tal, kan glæde sig over at være blevet vilde 14 millioner skattefri kroner rigere. 

Men aftenens helt store vinder ved måske ikke endnu, at der er mange millioner på vej: Vedkommende har købt sin kupon i Meny i Køge, og for at få milliongevinsten skal den ultraheldige indehaver af den gyldne kupon tjekke den i en butik eller via Danske Spils hjemmeside.

Sådan skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Så hvis du ligger inde med en kupon fra Meny i Køge, kan det være en god idé at tjekke den. Den kan nemlig være vanvittige 14 millioner kroner værd. 

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Spil Lotteri.

Tre nye millionærer lørdag aften
Der var ikke kun én heldig vinder i aftenens Lotto trækning. To andre, heldige danskere kan nemlig også se frem til at stå op søndag morgen som nyudklækkede millionærer. Vanen tro var der nemlig også to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver uges trækkes lod om to gevinster á 1.000.000 kroner blandt alle spillede rækker.

  • Den ene vinder har spillet med via sit PLUS-abonnement og er fra det sydlige Region Sjælland.

  • Den anden vinder har købt sin kupon i Bladkiosken i Nykøbing F.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto uge 18:

4, 9, 13, 23, 25, 27, 32 

Tillægstal Lotto uge 18:

10 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig