Har du spillet Lotto via din mobil? Så tjek din kupon omgående

Nyheder
Foto: Danske spil
Hvis du har spillet Lotto via din mobil, kan det være, det er dig, der har vundet.

Mest læste i dag

I aftes var der flotte 8 millioner kroner på spil i Lotto. Og det eneste, man behøvede for at udløse førstepræmiepuljen var at ramme plet på de syv helt rigtige Lotto tal.    

Og dét gjorde en heldig dansker fra Ringkøbing kommune, og vedkommende kan godt begynde at drømme om, hvad der skal ske med de 8 millioner skattefrie kroner, der snart triller ind på kontoen.

Sådan skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Når man vinder et stort beløb hos os, står vores særlige rådgivere klar til at sikre, at man får en god start på det nye kapitel i tilværelsen som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Hele tre nyudklækkede millionærer
Lørdag aftens førstepræmievinder er dog ikke den eneste dansker, der runder weekenden af med en stor pose penge til at forsøde tilværelsen.

For som sædvanligt blev der udtrukket to nye millionærer ved ekstratrækningen 'Millionærchancen'. Millionærchancen garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kr. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige af ugens spillede rækker – uanset om der er gevinst på rækken:

  • Den første, nye millionær har købt sin vinderkupon i SuperBrugsen Hammstrupvej i København SV

  • Den anden vinder har spillet med via mobil og bor i Valby.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men vi ønsker dem alle tre et kæmpestort tillykke.

Vindertal:
5, 15, 17, 18, 28, 31, 34

Tillægstal:
7

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig