Har du svært ved at falde i søvn? Så brug dette lette trick

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Har du af og til svært ved at falde i søvn om aftenen? Så bør du prøve at følge dette lette trick.

Lige nu læser andre også

Nogle gange kan det være ualmindeligt svært at falde i søvn, og hvis det står på gennem længere perioder, kan det være rigtig udmattende og samtidig gøre hverdagen svær.

Det kan være rastløshed, tankemylder eller noget helt tredje, der er årsagen til, at du ligger lysvågen, når du egentlig burde sove.

Heldigvis så kan der gøres noget ved det, og der findes forskellige teknikker, der kan hjælpe dig med at falde i søvn. Herunder kommer vi med et let trick til, hvordan du kan falde i søvn, hvis du af og til har lidt svært ved det.

Det er psykologen og søvnforskeren Michael Breus fra The American Academy of Sleep Medicine i USA, der deler et trick til, hvordan du kan falde i søvn, hvis du har brug for, at det går hurtigt.

Metoden du skal benytte dig af, er, at du tæller baglæns ned fra 300, og du skal gøre det tre tal af gangen.

Med andre ord skal du altså følge tre-tabellen, så du starter med 300, derefter 297, 294, 291 og så fortsætter du. Ifølge Michael Breus skulle metoden være tilpas svær nok til, at du ikke kan tænke på alle mulige ting samtidig, og derudover skulle det også være så kedeligt, at du falder i søvn med det samme.

Søvnforskeren fortæller også, at du gerne må sove med tv’et tændt. Så længe du ligger og lytter, og ikke ligger og kigger, vil dette kunne hjælpe dig til at falde i søvn.

Du vil nemlig igen ikke ligge og tænke over de ting, der holder dig fra at falde i søvn.

 

Anbefalet til dig