Har du tanket her? Tankstation tog fejl af benzin og diesel

06/12/2019

Christian Granhøj Skouboe

Det kan være farligt at fylde en benzinbil op med diesel. Foto: Shutterstock
Tankselskabet OK fyldte torsdag ved en fejl en mængde diesel i blyfri 95-tanken og blyfri 95 i diesel-tanken på OK-tankstationen på Jydekrogen 1 i Vallensbæk

Mest læste i dag

Blandingen skete torsdag d. 5. dec. kl. 14.20, da en chauffør skulle fylde tankene. Chaufføren opdagede selv fejlen kl 17.30, hvor tankstationen blev lukket. OK er nu i gang med at rense tankene.

Det oplyser OK fredag i en pressemeddelelse. 

"Det er meget beklageligt, vi har lavet en fejlleverance. Der er tale om en menneskelig fejl. Det er vi selvfølgelig kede af," siger Rasmus Boserup, pressechef i OK, der påpeger, at de kunder, der har tanket oktan 100 ikke er berørt.

Vil gerne høre fra kunder

OK er nu ved at kontakte de kunder, der har tanket diesel eller blyfri 95 i tidsrummet, og som har betalt med OK’s kontokort.

Ca. 30 tankninger er foretaget med andre betalingsmidler end OK´s kontokort. Disse kunder har OK ingen mulighed for at kontakte direkte. Derfor opfordrer OK disse kunder til at kontakte OK på telefon 70 10 20 33, hvis de har oplevet problemer med motoren.

"Såfremt eventuelle motorproblemer kan relateres til ovennævnte produktmiks, påtager OK sig ansvaret for udbedring af skaden," siger Rasmus Boserup.

Anbefalet til dig