Har indstillet svømmekarrieren: Her er Jeanette Ottesens nye eventyr

04/09/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Efter årets OL-finale indstillede Jeanette Ottesen sin svømmekarriere, men hun har ikke tænkt sig at ligge på den lade side

Mest læste i dag

Mange danskere fulgte interesserede med hjemme fra stuerne, da den 33-årige Jeanette Ottesen tog de sidste svømmetag i sin karriere som professionel svømmer.

Hun havde på forhånd besluttet sig for, at hun ville lægge sin svømmekarriere på hylden. Siden gang hun var i bassinet, var ved OL-finalen i 4 x 100 meter fri. Da hun trådte op af bassinet, var hendes sportskarriere slut.

På trods af, at det kun er lidt over en måned siden, at hun indstille sin svømmekarriere, har hun allerede kastet sig ud i et nyt projekt.

Jeanette Ottesen har besluttet sig for, at hun vil fortælle sin historie. I samarbejde med forfatter Aleksandar Josevski er hun derfor i gang med at skrive en selvbiografi, der er planlagt til at udkomme den 5. oktober.

"Vi har i flere år pønset på at skrive en bog, og jeg begyndte for fire år siden lidt at skrive en bog, men stoppede igen, fordi det ikke føltes rigtigt. Men det var også, fordi det gik op for mig, at jeg ikke var færdig med at svømme under min graviditet," siger Jeanette Ottesen til BILLED-BLADET.

BILLED-BLADET skriver, at Jeanette Ottesen gennem sin karriere har oplevet, at det kan have en nærmest terapeutisk virkning, hvis man skriver ting fra sit liv ned. Derfor kommer hun også til at vende nogle af de svære stunder og udfordringer, hun har været igennem i den nye bog.

"Jeg skal jo fortælle om mit liv, derfor bliver jeg også nødt til at fortælle om nogle af de ting, der ikke har været sjove. Undervejs gik det op for mig, at jeg ikke havde fået bearbejdet de har ting," lyder det fra den 33-årige tidligere svømmer.

Anbefalet til dig