Har tidligere deltaget i DR-program: Nu er han efterlyst af politiet

18/11/22 12:52

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Han har tidligere deltaget i et populært DR-program. Nu er han på flugt, og er blevet efterlyst af politiet.

Torsdag stak en farlig person af fra Søndersøparken i Viborg. Siden da har man forsøgt at finde og fange ham, men det er endnu ikke lykkedes.

Som følge af dette, er han nu blevet efterlyst af Midt- og Vestjyllands Politi. De oplyser, at de har forsøgt at finde manden, der hedder Chris Funder Buch, ud fra de oplysninger, de har til rådighed.

"Chris Funder Buch undveg torsdag formiddag fra Søndersøparken i Viborg. Midt- og Vestjyllands Politi har siden arbejdet på at finde Chris ud fra de oplysninger, de har til deres rådighed. Da det ikke er lykkedes, offentliggør Midt- og Vestjyllands Politi nu billeder og navn på den efterlyste," oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Såfremt man ser Chris Funder Buch, eller har information om, hvor han skulle befinde sig, opfordrer Midt- og Vestjyllands Politi til, at man straks kontakter dem, ved at ringe til 114.

I efterlysningen bliver Chris Funder Buch beskrevet som en 174 centimeter høj mand, der er almindelig af bygning. Desuden fremgår det, at han er tatoveret i ansigtet og på halsen.

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Da han forlod Søndersøparken i Viborg var han iført en mørk jakke fra Moncler, et par løstsiddende bukser og hvide sko fra Nike.

Hvis du mener, at du har set Chris Funder Buch før, er det sandsynligvis ikke helt skævt. Han har nemlig tidligere deltaget i et populært program på DR.

Ifølge SE og HØR har han nemlig deltaget i DR-programmet 'Indefra med Anders Agger: Retspsykiatrisk afdeling', hvor Anders Agger er på besøg på retspsykiatrisk afdeling.

I denne forbindelse har han interviewet den nu efterlyste mand, hvor han blandt andet delte ud af de ugerninger, der havde medført, at han var havnet på den retspsykiatriske afdeling.