Har tidligere været i Jysk: Nu bliver kendt figur en del af Arla

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Arla har netop delt en stor nyhed.

Lige nu læser andre også

Arla er kendt for mange gode ting.

De står blandt andet bag det populære smørmærke Lurpak, ligesom de er ophavsmand til flere af danskernes favoritter, når det kommer til ost- og mælkeprodukter.

Mens Arlas sortiment nok forbliver, som vi kender det, lidt endnu, så bliver der nu lavet om på andre ting i koncernen.

Arla Danmark har nemlig udnævnt Rune Jungberg Pedersen som ny kommunikationsdirektør.

Det oplyser Arla selv i en pressemeddelelse.

Rune Jungberg Pedersen kommer fra en stilling som kommunikationschef i Viborg Kommune. Han har tidligere været direktør for kommunikation og CSR i JYSK og Lars Larsen Group, ligesom han har været Communication Manager i Danish Crown.

Nu får han ansvaret for Arlas danske kommunikationsindsats.

”Jeg er meget tilfreds med, at vi kan byde en erfaren og stærk kommunikationsdirektør velkommen i Arla," siger Senior Vice President, Corporate Communications, Mariam Sommerfeldt Skovfoged, og fortsætter:

"Rune er en dygtig kommunikatør og leder, han har en solid kommerciel forståelse med erfaring fra både retail og fødevareområdet. Jeg er helt sikker på, at Rune bliver en stor gevinst for Arla Danmark, og jeg ser frem til, at han bliver en del af holdet."

Rune Jungberg Pedersen fortæller selv, at han glæder sig til at komme i gang:

”Arla er en spændende virksomhed, der har forstået at kombinere det helt basale behov for fødevarer til alle, med fokus på sundhed og bæredygtig produktion. Jeg glæder mig meget til at være med på den fortsatte rejse og bidrage til at skabe værdi for Arlas ejere, kunder og forbrugerne.”

Rune Jungberg Pedersen tiltræder i sit nye job 1. oktober 2024.

Anbefalet til dig