Harry og Meghan til dronningens jubilæum: Genforening på vej

02/06/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
I anledning af dronning Elizabeths platin jubilæum forventes det, at prins Harry og Megan deltager.

Mest læste i dag

Megan Markle og prins Harry står ifølge en ekspert til, at skulle møde prins William og Kate Middleton i det “første skridt” mod at hele deres forhold. Det skriver dailystar

Parrene menes, at skulle mødes igen for første gang siden “Megxit”, når de skal deltage i i dronning Elizabeths platin jubilæum. 

Hertugen og hertuginden af Sussex har kun været tilbage i Storbritannien en gang, siden de forlod deres arbejdsroller. Det var i april. 

Det forventes at Harry og Meghan deltager i nogle af de begivenheder der kommer i løbet af den forlængede weekends fejring af dronningen.

Parret vil også medbringe deres børn, herunder også Lilibet, som den kongelige familie kommer til at møde for første gang siden hun blev født. 

Man mener at det - naturligvis - vil glæde dronning Elizabeth og de andre i den kongelige familie at møde Lilibet, men ikke alle mener, at det vil løse problemerne der er mellem dem og Meghan og prins Harry.

Den royale ekspert Kinsey Schofield, grundlæggeren af To Di For Daily og podcasten af samme navn, mener at Lilibet bliver en god opmuntring, men at ikke alle, vil blive blødt fuldstændig op. 

Hun mener dog at Harry og Meghans deltagelse er et stort skridt mod at forbedre deres forhold til William og Kate. Hun siger:

“Det er første skridt mod rigtig forsoning. Det er kun (hvad vi ved af), anden gang, at Meghan er vendt tilbage til Storbritannien og hun vil sandsynligvis stå ansigt til ansigt med prins William og hertuginde Kate for første gang siden “Megxit”.” 

Kinsey Schofield mener at, hvis alt går vel, at den kongelige familie, kan læne sig mere tilbage og ikke skal bekymre sig om, at Megan og Harry sender flere stikpiller i deres retning. og den form for fred, mener hun vil være af stor betydning for dronning Elizabeth. 

Fejringen af dronning Elizabeth starter i dag med Trooping the Color på Buckingham Palace.

Anbefalet til dig