Harry overrasker i England: "Jeg kunne ikke være mere stolt af at være her"

01/07/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Prins Harry er i disse dage i England, hvor han onsdag overraskede.

Mest læste i dag

Netop i disse dage er prins Harry i England, da der i forbindelse med hans mor, prinsesse Diana, ville være fyldt 60 år, bliver er rejst en statue til ære for hende. Det sker i dag, torsdag.    Men mens Harry er i England, har han bestemt ikke spildt tiden. Onsdag dukkede han nemlig op til WellChild Awards i Kew Gardens i London, hvor en gruppe alvorligt syge børn, deres pårørende og sundhedspersonale fik glæde af ham.
Prins Harry har været protektor for WellChild siden 2007. Velgørenhedsorganisationen er for alvorligt syge børn og unge - og hvert år mødes vinderne af WellChild Awards i Kew Gardens. Det skriver Hello Magazine

Mødes igen 

Til arrangementet snakkede Harry både med prismodtagerne og deres familier. Han holdt også en tale, hvor han fortalte at det betød meget for ham at deltage.    "Jeg kunne ikke være mere stolt af at være her, at at møde dette års vindere, af at takke sygeplejerskerne og lægerne for alt det, de gør, og af at fejre disse familier," lød det fra Harry i den rørende tale. Det er skulptøren Ian Rank-Broadley, som står bag statuen, der i dag bliver afsløret af prinsesse Diana. Hun ville være fyldt 60 år i dag - og derfor bliver statuen rejst ved Sunken Garden ved Kensington Palace, hvor prinsesseDiana boede.   Både prins Harry og prins William vil deltage - derudover vil flere andre næste familie medlemmer deltage. Det skriver Daily Mail. 
 

 

 

     

 

Anbefalet til dig