Harry Potter-stjerne indlagt: Deler billede fra sygehussengen

10/05/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Harry Potter-stjernen blev hastet til sygehuset.

Mest læste i dag

Harry Potter-stjernen Miriam Margolyes afslørede, at hun er blevet hastet på sygehuset, da hun kom med en opdatering direkte fra hospitalssengen.

Skuespillerinden - der spillede professor Pomona Sprout i 'Harry Potter' - blev indlagt på hospitalet med en brystinfektion.

82-årige Miriam håbede på at blive sendt hjem søndag, men fortalte fans, at hun måtte blive endnu en nat.

I lørdags skrev Miriam på sine sociale medier, og afslørede, at hun var på Royal Brompton and Harefield Hospital. Det skriver The Sun.

"Tak til mine dyrebare venner, der tænkte på mig på. Jeg overlevede, og jeg er stadig på Royal Brompton Hospital indtil søndag," skrev hun til et billede af sig selv i en hospitalsseng.

Foto: Facebook

"Jeg vokser energi, men det er stadig ikke helt mig selv. Jeg skriver dette, så i ved, hvor taknemmelig jeg er for de dejlige beskeder. Langsomt vender jeg tilbage til The Chase og derefter Italien, Oz, der filmer i WA og vender tilbage til 22 city books tour den 7. september. Kærlige kram. MM," tilføjer hun.

Dagen efter var Miriam tilbage på de sociale medier for at give en opdatering til sine bekymrede følgere.

"Jeg talte for tidligt. Kan ikke komme hjem endnu. Jeg har en brystbetændelse. Sandsynligvis kommer jeg hjem i morgen, men jeg hviler i det mindste. Kærlighed til alle. Tak for jeres dejlige beskeder."

I går kunne hun glæde sine følgere med, at hun endelig måtte komme hjem - til stor glæde for hendes mange fans.

"Så glad for, at du skal hjem - og også glad for, at du er på bedring," kommenterede en følger.

"Hjem er den bedste medicin! Hvil godt og få kræfterne tilbage. Dejligt at høre, at tingene er på vej op! Masser af kærlighed," skrev en anden.

Anbefalet til dig