Harry Styles efter skyderiet: "Jeg er knust"

04/07/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Den 28-årige sanger skulle have afholdt sin koncert i går aftes.

Mest læste i dag

Sangeren sagde, at han var "knust" og "ødelagt", da han hyldede ofrene, deres familier og alle, der var såret. Det skriver blandt andre The Sun.

Harry Styles skulle søndag aften optræde i Royal Arena - kun få timer efter, at den bevæbnede mand affyrede skud ved Field's Shopping Center få hundrede meter væk.

Men på trods af den oprindelige planlægning at gennemføre koncerten, så blev Love On Tour-koncerten aflyst i ellevte time efter sikkerhedssamtaler med politiet.

"Jeg er knust sammen med københavnerne. Jeg elsker denne by. Folk er så varme og fulde af kærlighed. Jeg er knust på grund af ofrene, deres familier og alle, der er såret. Jeg er ked af, at vi ikke kunne være sammen. Pas venligst på hinanden. H," skrev han på Twitter.

Foto: Twitter

Arrangørerne for koncerten sagde oprindeligt, at begivenheden ville fortsætte efter sikkerhedssamtaler med politiet. Koncerten blev dog alligevel aflyst, selv om lokalet var nået at blive fyldt med tusindvis af mennesker.

En produktionsmedarbejder meddelte fra scenen, at politiet havde besluttet at aflyse på grund af sikkerhedsmæssige årsager.

Anbefalet til dig