Hav altid de bedste nyheder ved hånden

Af: Kasper

|

01/02/2019

Hvis man er en af dem, som elsker at holde sig opdateret, uanset hvor man befinder sig, og hvad der ellers foregår omkring en, så er det fedt at kende metoderne til altid at have nyhederne lige ved hånden.

Lige nu læser andre også

Det gælder sådan set uanset, hvad man gerne vil vide noget om, og hvor længe man vil bruge på det.

Spørgsmålet er jo altid, hvilket form man gerne vil have sine nyheder i. Nogle foretrækker at få dem kastet ind i hovedet oftest muligt, imens andre hellere vil vælge dem til, når de har tiden og roen til det. Derfor er det først og fremmest et spørgsmål om at kende sig selv på det område. Vil du vide, hver gang der bliver scoret i fodbold, eller vil du hellere lukke helt af, og så ellers åbne din avis, når du har tid efter aftensmaden?

Mobilen er hurtigst

Hvis du bruger mobilen meget, så er du nok enig i, at mobilen er hurtigst til det meste. Det er her, man lige hurtigt kan slå noget op, og det er samtidig med mobilen, at man bare kan tage sig tiden, fordi den alligevel altid er hos en. Det er lidt som at have noget med sig i en snor, for den er altid lige i nærheden, og derfor giver den naturligvis ret mange fordele.

Specifikt til nyheder er mobilen også helt ideel. Man kan hente diverse apps, og man kan egentlig helt selv vælge, hvor man vil lede efter de nyeste historier. Det er også muligt blot at have en enkelt app, hvor man samler alle nyhederne et enkelt sted, hvilket selvfølgelig gør det endnu nemmere at bruge mobilen.

Samtidig er skærmene i dag så tilpas store, at det faktisk er mindst lige så godt at læse nyheder på mange mobiler som i en avis eller på comuteren. Hvis man gerne vil have det endnu større, kan man selvfølgelig bruge sin tablet eller computeren, men der er bare stadig noget mere praktisk over at hive sin smartphone op af lommen – hvis den da overhovedet er blevet pakket væk.

TV’et er stadig en god løsning

Selvom mobilen er et fremragende værktøj til nyheder, så er TV’et faktisk stadig noget, som i høj grad kan bruges. Det er nemlig så dejlig nemt at tænde for nyhederne, imens man gør sig klar om morgenen, eller hvis man alligevel er hjemme for at ordne andre ting. Det er befriende, at man bare kan tænde for fjernsynet, og så kører nyhederne ellers, så længe man gider at høre på dem.

Det fungerer sådan set uagtet, om man gerne bare vil have overskrifterne fra DR eller TV2’s nyhedskanaler, eller om man vil have den traditionelle, store pakke i de store nyhedsudsendelser.

Selvom flow-TV ikke er så populært længere, så kan man stadig sagtens bruge flow-TV og TV on demand i en kombination. Du kan blot vælge de kanaler, du har brug for, og ellers kan du altid bare gå tilbage til de tjenester, hvor du ser film og serier.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig