Havde 2.2 millioner følgere på YouTube: Nu er hendes uhyggelige hemmelighed afsløret

01/09/2023

Ida Hansson

Foto: Instagram
'Mor-influenceren' havde 2.2 millioner følgere på YouTube, men alt var ikke som det så ud.

Mest læste i dag

'Mor-YouTuberen' Ruby Franke fra Utah, er blevet arresteret sammen med sin forretningspartner, Jodi Hildebrandt. Til dagligt viste hun sit liv med sine børn på YouTube, men bage facaden var sandheden en anden.

Parterne blev anholdt for børnemishandling, hvor Ruby Frankes ældste barn sagde, at hun er "glad for, at retfærdigheden blev udtjent".

Ruby Franke, der havde over 2,2 millioner abonnenter på sin tidligere kanal, blev tilbageholdt på mistanke om to tilfælde af børnemishandling, med nyheden. Hun og Hildebrandt var begge blevet udsat for kritik for, hvordan de opdragede børn.

Ruby Franke kom under beskydning i juli, efter at optagelser igen dukkede op, hvor hun tilsyneladende tillod sin datter Eve at gå sulten, efter hun havde glemt at lave sin egen frokost.

I en nu fjernet video, der blev lagt ud på YouTube i februar 2020, forklarede Ruby angiveligt, at hun havde modtaget en sms fra sin datters lærer, der lod hende vide, at den barnet ikke havde fået noget at spise til frokost. Det skriver Mirror.

Men Ruby Franke havde efter sigende yderst usympatisk, og hævdede, at alle hendes børn var ansvarlige for at tilberede deres egne frokoster hver morgen, og derefter nægtede at aflevere frokost til skolen. I klippet hævder Ruby Franke, at det at køre hen med frokost til sin datter ikke ville hjælpe med at "lære hende lektien".

Anholdelsen kom efter bekymringer fra en nabo, der ringede til 112, efter at et barn efter sigende bad om hjælp. De to kvinder blev efterfølgende anholdt, og myndighederne beskrev hvordan et barn var "afmagret og underernæret med åbne sår og gaffatape omkring bestemt steder på kroppen".

En erklæring udgivet af afdelingen lød: "Tilstanden af ​​den unge var så alvorlig, at hun blev tilset af Santa Clara-Ivins EMS og transporteret til et lokalt hospital. Politiet har indhentet oplysninger om, at andre unge under lignende forhold kan være i hjemmet. En ransagning af boligen resulterede i fundet af en anden ung i en lignende fysisk tilstand med underernæring. Det barn blev også transporteret af EMS til hospitalsbehandling."

Foto: Instagram

Ruby Franke og Hildebrandt var værter for mom's "support group"-podcast sammen. Ruby Franke startede sin kanal i 2015, og i 2020 ringede seerne til myndighederne, efter at YouTuberens søn Chad havde sagt, at han havde sovet på en sækkestol i syv måneder.

Anbefalet til dig