Havde du denne julekalender? - Så skal du nok lige tjekke den igen

07/1/21 14:30

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Danske Spil
Julen er overstået, men der er fortsat penge på spil i sidste års skrabejulekalender.

Selvom julen er vel overstået, så er der fortsat en grund til lige at dobbelttjekke om man nu fik skrabet alle felter på årets skrabejulekalender. 

Julekalenderen fra Danske Spil har de seneste mange år været fast inventar i mange danskeres hjem, når ventetiden til juleaften for alvor går i gang. Nu efterlyser firmaet bag skrabejulekalenderen dog en heldig vinder, der dog endnu ikke har hentet sin gevinst. 

Det fortæller Danske Spil til B.T.

Det er nemlig kun vinderne af fire ud af de i alt fem såkaldte topgevinster, der har givet lyd fra sig. Topgevinsterne har en værdi på en million kroner. 

Mangler du at tjekke?

Det er årsagen til, at Danske Spil nu er gået på jagt efter den sidste nylåede millionær. De fire julekalenderen, der - indtil videre - har resulteret i den højest mulige gevinst er købt i disse udsalgssteder:

  • Føtex City 2, Cityringen 24, 2630 Taastrup
  • Meny Nakskov, Havnegade 69, Nakskov, 4900
  • Superbrugsen Haarby, Algade 41. 5683, Haarby
  • Kvickly Prøvestenen Helsingør, Birkedalsvej 5, 3000 Helsingør

Og fra Danske Spil lyder det, at man meget gerne vil have lov til at give den sidste million væk.

"Efter så vanvittigt et år, som 2020 har været på grund af corona, så glæder det mig ekstra meget, at fire – og forhåbentlig snart – fem heldige danskere starter 2021 som millionærer," siger Pernille Mehl fra Danske Spil til B.T., inden hun tilføjer:

"Jeg ved godt, at verden stadig er i nedlukning, så der går nok lidt tid før, man kan komme rigtig i gang med at bruge pengene. Men så er der jo god tid til at drømme og planlægge."