Havde ikke syv rigtige: Alligevel opfylder ægtepar mangeårig drøm

21/4/20 11:15

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Et ægtepar i 40’erne fra Gentofte Kommune blev i påsken de heldige vindere af en million kroner på Millionærgarantien på Lotto, hvor man bliver millionær, selvom du har 0 rigtige.

Det er kvinden i parret, der spiller Lotto via nettet et par gange om måneden, og da hun havde købt kuponen, sagde hun skråsikkert til sin mand, at nu var pengene hjemme til en længe ønsket tilbygning samt til en ny bil.

Manden havde ikke den store tiltro til, at det konens ”spådom” skulle blive til virkelighed, så han blev noget paf, da hun kom hjem fra arbejde om søndagen med kage og bad familien om at samle sig ude i haven.

"Jeg var tidligere på dagen blevet ringet op af en medarbejder fra Danske Spil, mens jeg var på job. Jeg troede ikke mine egne ører, da hun sagde, at jeg havde vundet en million kroner. Så jeg måtte lige ind og tjekke min konto, før det blev til virkelighed. Og der stod det jo. Det var helt vildt. Jeg blev så glad. Da jeg kom hjem var min mand og børn meget spændte på, hvad jeg ville fortælle dem. De havde mange gode gæt. Blandt andet om jeg var gravid," siger hun med et grin.

Kan nu opfylde mangeårigt ønske

Det er meget tydeligt, at parret er jublende lykkelige over at have vundet pengene. De taler lystigt i munden på hinanden, griner og fjanter. Selvom de har været sammen i mange år og har haft mange oplevelser, så er dette en af de helt specielle. Pengene giver nemlig mulighed for at udleve en mangeårig drøm.

"Vi bor i et meget lille hus, hvor børnene ikke engang har deres egne værelser. Vi skulle have lånt pengene i banken, så det ville have taget mange år at betale af. Pludselig har vi alle pengene selv og slipper for en masse renter. Det er jo helt fantastisk. Gevinsten kom på det perfekte tidspunkt.Der bliver dog ikke råd til bilen i denne omgang, men så må vi cykle, hvis vores gamle bil går i stykker," siger kvinden med et grin.

Manden tilføjer, at han er selvstændig og understreger, at ingen af dem har høje lønninger. Derfor giver det ekstra ro i maven at have en million kroner stående på kontoen i disse Corona-tider.

-Hvis der lige er en dag, hvor det hele er lidt uoverskueligt, så skal man bare tænke på den million. Så bliver man glad i låget igen. Og jeg ved godt, at det kan lyde underligt, at en tilbygning kan betyde så meget, men vores børn har aldrig oplevet at have deres egne værelser- og det ville da være så dejligt, hvis de kunne at få det, inden de flytter hjemmefra.

Hjælper også svigerfamilien

Parret, der er millionærer nr:  3647 er enige om, at det er en virkelig underlig situation at vinde en milliongevinst, når verden er ramt af Corona-virus.

"Det er jo ikke fordi, vi skal ud og bruge penge på alt muligt, bare fordi vi kan. Men det der med, at vi ikke engang kan gå ud at spise på en restaurant for at fejre, at vi har været så heldige at vinde i Lotto. Det er lidt mærkeligt."

Kvinden har udenlandsk baggrund, men har boet i Danmark i mere end 10 år. Hendes familie i hjemlandet har ikke mange penge, så udover tilbygningen, skal der nok sendes lidt penge den vej.

"Vi hjælper dem selvfølgelig allerede hver måned. Men lige nu er de ekstra ramt på grund af Corona. Så derfor skruer vi nok lidt op," lyder det fra parret, der gerne vil være anonyme.