Heineken med fantastisk nyhed

16/05/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Passende til varme sommerdage kommer Heineken men en rigtig god nyhed.

Mest læste i dag

I takt med at vi går mod varmere dage og lysere nætter, lander bryggeriets nyeste skud på stammen Heineken Silver i det danske forår.

Heineken Silver er den kun tredje ølvariant i Danmark siden grundlæggelsen af Heineken i 1873. Med den nye pilsner tilføjer Heineken en ny smagsprofil til porteføljen, der ellers tæller Heineken Original og Heineken 0,0%.

Heineken Silver er, i modsætning til de fleste andre øl, brygget med en iskold lagringsproces ved -1°C, der giver en lav bitterhed og en ekstra forfriskende smag. Den nye pilsner er brygget på samme gode råvarer som Heineken Original og Heineken 0,0%, men adskiller sig med en lavere alkoholprocent på 4%.

Brygget til de yngre øldrikkere

Lanceringen af den nye pilsner forventes at falde i danskernes smag. En nylig undersøgelse fra 2023 fra Bryggeriforeningen[1] viser, at pilsner er den mest populære øltype blandt de danske forbrugere. I 2022 udgjorde pilsnervarianter hele 58,7% af det samlede ølforbrug i Danmark. Det oplyser Heineken Danmark i en pressemeddelelse.

Heineken Silvers lette og forfriskende smag appellerer særligt til den yngre generation af øldrikkere. En markedsundersøgelse fra 2022 udarbejdet af Heineken viser, at især de yngre ølforbrugere foretrækker den mindre bitre og let-drikkelige smagsprofil.

”Vi oplever en stigende efterspørgsel efter let-drikkelige og mindre bitre øl – særligt fra de yngre øldrikkere. Vi tror på, at der er et stort potentiale i markedet, og med lanceringen af Heineken Silver kan vi imødekomme en bredere skare af øldrikkere. Den lette og forfriskende smag passer perfekt til foråret- og sommerens mange begivenheder, og vi glæder os til at skåle årstiden ind med danskerne,” siger Christian Mortensen, Senior Brand Manager Heineken.

Heineken Silver findes i detailhandlen nu og er tilgængelig i både 33 cl flasker og dåser.