Heino Hansen ser tilbage: Teknisk fejl under Melodi Grand Prix årets største øjeblik

Af: Mie M.B

|

28/12/2023

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Beskeden i øresneglen om app'ens nedbrud vil for evigt stå mejslet i komikerens hukommelse

Lige nu læser andre også

Årets melodigrandprix blev præget af tekniske udfordringer, der trak afstemningen i langdrag, og værterne Tina Müller og Heino Hansen måtte improvisere for at holde spændingen ved lige. Trods tekniske problemer bevarede komikeren Heino Hansen humøret og kalder den uventede situation for årets største øjeblik i 2023. Det skriver Ekstra Bladet.

I en samtale om TV 2's årskavalkade, 'De største øjeblikke', delte Heino Hansen, 39 år, sit syn på den mindeværdige oplevelse, hvor de fik at vide, at appen var gået ned, og afstemningen blev forsinket.

"Det øjeblik, hvor vi får at vide i øresneglen, at appen er gået ned, er det største og længste," siger Heino Hansen med et smil.

Efter værtsrollen ved Dansk Melodi Grand Prix har Heino Hansen valgt en mere tilbagetrukket tilværelse og beskriver sit liv som "overskriftsfrit". Han har bevidst holdt en lav profil efter to år med fuld aktivitet.

Den kommende tid byder dog på nye projekter for komikeren. Sammen med sin hustru, Cecilia Hansen, vil han starte året med at deltage i realityprogrammet 'Jaget vildt', hvor parret skal forsøge at undgå en gruppe efterforskere. Senere på året står Heino Hansen også klar med sit nye onemanshow, 'Heino Hansens første afskedsshow'.

Anbefalet til dig