"Hej mor, du må ikke være vred på mig" - brev fra kasseret baby går viralt

08/11/2019

Christian Granhøj Skouboe

Mange har læst om den lille baby, der blev smidt i skraldespanden. Foto: Shutterstock
I tirsdags blev der fundet en baby i en skraldespand i Lissabon. I går 'skrev' babyen et brev til sine forældre. Det er nu gået viralt.

Mest læste i dag

Brevet er skrevet af Mário Gonçalves, som en respons på den uforståelige handling, det er at smide sin nyfødte baby i en skraldespand.

Brevet, der er stilet til den mor, der øjensynligt kasserede sit barn starter således:

Hej mor

Undskyld. Jeg vil ikke have, at du er vred på mig, fordi jeg er kommet til verden. Længe før jeg blev født, elskede jeg dig, ligesom jeg troede, du ville elske mig resten af ​​mit liv.

Undskyld, men jeg savner dig stadig, selv efter du har efterladt mig i en skraldespand.

Jeg har brug for dit kram, din kærlighed, dit skød, men mest af alt din kærlighed.

Brevet har været det mest delte på sociale medier i Portugal indenfor det sidste døgn. Rigtig mange reagerer, fordi de ikke kan forstå, hvad der får en mor til at handle, som den pågældende mor har gjort.

Herefter fortsætter beskeden til babyens forældre:

Undskyld mor, men jeg forstår det ikke. Hvor er du? Hvor er far? Hvorfor opgav I mig? Jeg er omgivet af gode mennesker nu, men jeg vil helst bare have dit skød og din kærlighed.

Tak til de herrer, der fandt mig. Det var koldt, Gud gav mig endnu en chance for at blive født igen. Forstår du, mor? Jeg blev født to gange!

Jeg er så lille, og jeg har allerede så meget at fortælle dig og Far. Men jeg ved ikke, hvor I er. Hænderne, der kærtegner mit ansigt, er ikke dine.


Til sidst sluttes beskeden af:

Jeg elsker dig mor. Jeg elsker dig far. Og endnu en gang undskylder jeg, hvis jeg gjorde noget mod jer, men jeg bad ikke om at blive født. Alligevel er min kærlighed til dig evig og vil altid være sand. 

Et kys fra din søn, der elsker dig for evigt og altid vil vide, at denne kærlighed ikke er gensidig.

 

Anbefalet til dig