Hel lokalbefolkning skuffet: Kongehuset bryder aftale

Foto: dba87 / Shutterstock.com
Foto: dba87 / Shutterstock.com
Kong Frederik bryder aftale af uforklarlige årsager.

Mest læste i dag

Hvert år ser tusindvis af spændte danskere frem til at besøge solskindsøen Bornholm - men i år er kong Frederik åbenbart ikke blandt dem.

Bornholms Regionskommune, der tidligere indgik en aftale med Kongehuset om et besøg i 2024, står nu over for en ændring i planerne.

Borgmester Jacob Trøst (K) leverede denne opdatering under et kommunalbestyrelsesmøde torsdag.

"Det er endnu ikke fastlagt, hvornår det nye kongepar vil besøge Bornholm," forklarede han til TV 2 Bornholm.

Dette er ikke første gang, øens indbyggere har måttet udskyde deres forventninger til kongeligt besøg. Sidste år blev et lignende besøg ligeledes aflyst.

Øens borgere husker tydeligt, da dronning Margrethe var planlagt til at besøge øen under sit sommertogt med kongeskibet 'Dannebrog'. Denne begivenhed blev dog aflyst grundet dronningens rygoperation.

Til trods for den officielle aflysning, overraskede dronningen dog øens beboere med et uventet besøg i juni til faneindvielsen hos Beredskabsstyrelsen i Rønne, hvor hun inviterede bornholmske fastboere til eftermiddagskaffe på kongeskibet.

Selvom det kongelige besøg er blevet udskudt, er håbet ikke tabt. Bornholms indbyggere ser fremad med forventning om at byde det nye kongepar velkommen i fremtiden.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig