Helbredet halter: En oppustet Putin sætter endnu engang fart på rygterne

29/04/2022

Ida Hansson

Foto: Youtube/NBC News
Det var en ustabil og oppustet præsident, der truede med 3. Verdenskrig.

Mest læste i dag

Putins advarsel om 3. Verdenskrig har udløst en ny sundhedsfrygt, efter at den oppustede leder kæmpede for at tale, da han var yderst forpustet under sin seneste tale.

Diktatoren hvæsede, da han truede Vesten med atomvåben, hvilket efterlod eksperter overbevist om, at han er utilpas.

Putin holdt pause flere gange under sin tale og virkede endda forvirret, mens han stammede under sin dødbringende tale.

Mens han prøvede at få vejret, udsendte præsidenten en dæmpende advarsel om, hvad der ville ske, hvis Vesten blander sig i krigen i Ukraine. Det rapporterer The Sun.

"Hvis nogen har til hensigt at blande sig i, hvad der foregår, må de vide, at det udgør en uacceptabel strategisk trussel mod Rusland," sagde han.

Kreml-embedsmænd har afvist påstande om, at der skulle være bekymringer om Putins helbred, på trods af hvad der synes at være særligt tydelige tegn - herunder hans vægt.

Foto: Youtube/NBC News

Kropssprogsekspert professor Erik Bucy har sluttet sig til andre, der har bemærket en forskel mellem Putin nu i forhold til for nogle år siden.

"Det er en forbløffende svækket Putin sammenlignet med den mand, vi observerede selv for et par år siden. En handlekraftig præsident ville ikke behøve at holde sig oprejst med en hånd rakt ud for at f å balancen, og ville ikke have problemer med at holde begge fødder plantet på jorden," sagde professoren fra Texas Tech University.

Mandag d. 28. februar hævdede lægen Lord Owen, at Putins fjendtlighed over for Ukraine var påvirket af, at han tog steroider og påpegede præsidentens aggression.

 

Anbefalet til dig