Heldig dansker fik kæmpe overraskelse: 6 dage før bryllupet skete det utænkelige

23/2/23 09:13

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Et ældre par fra Region Hovedstaden fik sig en uventet bryllupsgave.

Det er bestemt ikke alle gamle ordsprog, der holder vand, når det kommer til stykket.

Det fandt en ældre herre fra Region Hovedstaden ud af, da han for nyligt ramte alle syv vindertal i Lotto samme uge, som han skulle giftes med sin kæreste gennem mange år.

”Det var en helt fin uge for mig. Jeg vandt i Lotto, og seks dage efter blev jeg gift, så det med, at man enten har held i spil eller i kærlighed, det passer ikke, for jeg har held begge steder… Mest i kærlighed, tror jeg,” siger han.

Man kan i øvrigt ikke beskylde manden for i stor stil at have jagtet heldet på spil-siden af ligningen, for han fortæller, at han kun spiller Lotto et par gange om året. Men i december besluttede han sig for at spille Lotto for dermed at være med i Det Store Jule Lotto, hvor der den 25. december ville blive udtrukket 12 vindere af 1 million kroner blandt alle månedens spillede rækker.

”Den første uge var der tre-fire rigtige. Den anden uge var der to-tre rigtige, og så gad jeg ikke kigge mere. Men så ringede de fra Danske Spil 1. juledag og fortalte, at jeg havde vundet 3,8 millioner kroner,” fortæller manden.

Nu har han pludselig har masser af luft i budgettet på trods af udgifter til både bryllupsgave og bryllupsrejse, og det kommer både ham selv og familien til gode. Han har nemlig tænkt sig, at børn og børnebørn skal have nogle rigtigt fine arveforskud, så der er til ’boligopsparing og til tant og fjas’, som han siger det.

”Det manglede da bare! Og det er altså en kæmpe glæde for mig at kunne gøre det. Det er faktisk noget af det bedste, man kan gøre,” siger han og lyder oprigtigt glad. Og det er han også:

”Det hele er så rosenrødt, som det næsten kan være," siger han i en pressemeddelelse.