Heldig dansker gik en tur i Føtex: Nu er julen reddet

Foto: Shutterstock

Julen er faldet tidligt i år for tre heldige personer. Heriblandt en borger fra Frederiksberg.

Fredag aften startede festen, hvor en heldig dansker fra Frederiksberg vandt en delt andenpræmie i Eurojackpot. Den heldige spiller købte sin kupon i Føtex i Frederiksbergcentret, og kan nu glæde sig over at gå julen i møde med 1.299.833 kr. ekstra på lommen.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Førstepræmiepuljen i lørdagens Lotto blev ikke vundet, og det betød,at der skulle findes to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver lørdag bliver trukket lod om 2x1 million kroner om alle spillede rækker.

Den ene heldige vinder kommer fra Qeqqata Kommune på Grønland, mens den anden spillede med fra Mariagerfjord Kommune i Nordjylland. 

Det er første gang i år, at en lotterispiller fra Mariagerfjord Kommune løber afsted med en milliongevinst, mens det er anden gang, at Danske Spil kan sende en afsted mod Grønland. I juli vandt en spiller fra Nuuk nemlig 1.069.369 kr. i Eurojackpot. 

Kunne ikke vente

De tre personer er ikke de eneste, der kan se frem til flere penge på kontoen. 

En kvinde fra Skanderborg Kommune kunne ikke overholde den uskrevne julekalenderregel. Den traditionsrige Quick Skrabejulekalender fristede simpelthen for meget.

"Jeg kan aldrig vente til juleaften, så jeg skraber alle felterne på én gang. Det gør jeg hvert år," fortæller hun til Danske Spil.

Hendes utålmodighed belønnede sig.

Foto: Brian Bergmann/Ritzau Scanpix

Bag de 24 låger gemte sig 10 juletræer, der som bekendt udløser 1 million kroner.

"Jeg har aldrig vundet noget før. Højst 50 eller 100 kroner. Så jeg talte efter en hel masse gange, for jeg kunne ikke tro på, at jeg havde vundet," fortæller kvinden, der har valgt at være anonym.

Hvert år er der i alt fem julekalendere med 10 juletræer på hver – og dermed fem gevinster på 1 million kroner.

Vinderen fra Skanderborg er dermed årets første til at skrabe 10 juletræer.

"Det er stadig ikke helt gået op for mig. Jeg har jo købt så mange af de her julekalendere gennem tiden. Da jeg fik denne her i gave af en ven, regnede jeg slet ikke med, at jeg ville gå hen og vinde," fortæller hun.