Heldig Lotto-spiller købte kupon i Føtex og vandt 14 millioner kroner: Nu er der nyt

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
"Vi har ikke fået noget skilt endnu, men mon ikke det kommer en af dagene".

Mest læste i dag

I Faaborgs gader summer det af god stemning, der muligvis kan tilskrives Danmarks nyeste multimillionær.

Et gammelt ordsprog lyder, at 'lykken er som en lille fugl', og hvis man er blandt dem, der mener, at lykke og formue hænger sammen, så kan man vist godt sige, at den lille fugl har besøgt en heldig Lotto-vinder, der netop har vundet intet mindre end 14 millioner kroner.

Den anonyme person købte den vindende kupon i Føtex i Faaborg. Varehuschef i butikken, Kasper Strunge, forklarer til Fyens, at personalet er begejstrede over at have solgt en sådan gevinstbringer, men understreger samtidig deres begrænsede rolle i sagen:

"Vores medarbejdere synes selvfølgelig, det er sjovt, at de har solgt en kupon med gevinst på, men mere ved vi jo ikke - det hele går gennem Danske Spil. Vi ved ikke, hvilken medarbejder der har solgt den, og vi aner ikke, hvem vinderen er", udtaler han.

Hvis man vinder for mere end 5.000 kroner ved en forhandler, skal man kontakte Danske Spil for at få sin gevinst udbetalt.

Det seneste nye er, at den heldige vinder, der investerede i 10 lynspil med Joker, har kontaktet Danske Spil for at kræve sin gevinst. En talsperson fra Danske Spil beskriver, at vinderen syntes, det var 'helt utroligt' og udtrykker en tydelig glæde på vinderens vegne.

Mens vinderens identitet forbliver ukendt, forbereder Føtex sig på at fejre denne bemærkelsesværdige hændelse.

I efteråret 2023 var situationen lignende, da en kunde vandt en million kroner, og butikken fik et skilt til at markere gevinsten.

"Vi har ikke fået noget skilt endnu, men mon ikke det kommer en af dagene", lyder det fra Nikolaj Tolbøll, der arbejder i butikken.

Anbefalet til dig