8 danskere deler 13 Lotto-millioner: Vinderkuponerne er købt i SuperBrugsen, Meny og...

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu kan du se, hvor vinderkuponerne er købt.

Mest læste i dag

Lørdag aften debuterede Danske Spils nyeste, faste ekstratrækning ’Super Millionærchancen’ med et brag, da Lotto gjorde hele otte danskere til millionærer.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Otte ekstra heldige danskere kan fremover kalde sig millionærer, efter at Danske Spils nye ekstratrækning, Super Millionærchancen, for første gang så dagens lys lørdag aften.

Nyskabelsen består i al sin enkelthed af en ekstratrækning den sidste lørdag i hver måned, hvor samtlige spillede Lotto rækker fra måneden er med i lodtrækningen om fem gevinster á 1.000.000 kroner.

De heldige vindere af Super Millionærchancen denne lørdag aften:

  • En dansker fra Næstved Kommune, som har spillet via abonnement.

  • En heldig kunde fra Nordjylland, som har spillet via abonnement.

  • En kunde fra Aarhus kommune, som har spillet med via web.

  • En kupon købt hos Grønlunds Kiosk i Nørre Alslev, og

  • En kupon købt i SuperBrugsen i Gråsten.

Udover de fem millionærer fra den nye ekstratrækning, så blev der også trukket de to ’sædvanlige’ million-vindere i Millionærchancen, og så var der også en heldig vinder af syv rigtige, som vandt flotte 8 mio. kr., og dermed gjorde Lotto i alt otte danskere til millionærer på en almindelig lørdag aften.

Den heldige vinder af førstepræmiepuljen i Lotto og 8 mio. kr. har købt sin kupon i Meny Roskilde.

De to vindere af Millionærchancen og hver 1 mio. kr. kommer fra hhv. København Ø. og det midterste Vestjylland. Begge har spillet via Lotto Plus abonnement.

”Vi er meget glade for, at vores nye ekstratrækning giver endnu flere danskere chancen for at blive millionærer her hos os. Vi lagde stærkt ud lørdag aften, og det stopper ikke her: Super Millionærchancen betyder, at vi forventer, at antallet af nye Lotto millionærer vil stige til mere end 200 om året, og vi er glade for at kunne give endnu flere mulighed for at opfylde deres drømme,” forklarer Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Selv om lørdagen bød på otte nye millionærer, så er dog stadig et stykke op til rekorden for antal nye millionærer på en enkelt dag: De sidste to år har 1. juledag budt på ekstratrækningen Det Store Julelotteri, hvor der bliver udtrukket 12 vindere af hver 1.000.000 kroner – men den rekord bliver med sikkerhed slået i år.

Et andet, nyt tiltag er nemlig, at Danske Spil i år har valgt at mere end fordoble antallet af vindere i Det Store Julelotteri til 25. Det betyder, at man 25. december i år vil gøre hele 25 danskere til millionærer.

Danske Spil har endnu ikke talt med de heldige vindere, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Anbefalet til dig