Hele internettet elsker enøret hundehvalp – den ligner en enhjørning

17/03/2020

Nanna Christina Smidt

Dette er et modelbillede af en Golden Retriever med sine hvalpe. Foto: Shutterstock.
Den lille Golden Retriever-hvalp Rae er på ingen tid gået hen og blevet en viral sensation. Siden den kom på Instagram den 26. februar, er det gået stærkt, og hunden er i skrivende stund oppe på hele 179.000 følgere.

Mest læste i dag

 

Rae bliver kaldt Golden Unicorn – og det er med god grundt, for den lille Golden Retriever ligner, med sit ene øre placeret midt på hovedet, en vaske ægte enhjørning.

Den fik en skade ved fødslen

Søde lille Rae fik en skade ved fødslen der gjorde, at hun mistede sit ene øre. Af uransagelige årsager er hundens andet øre rykket sig op midt på hovedet, så øret nu ligner et horn, som på en enhjørning. Den lille hund er altså et sandt mirakel.

Selvom Rae ser lidt anderledes ud end sine søskende, så har hun det godt og har ingen skader. Hendes øre fungerer også, og hun kan høre alt, hvad der bliver sagt til hende.

Som man kan se, så kan man godt forstå sammenligningen med en enhjørning. Raes øre ligner virkeligt et horn.

Folk tror ikke at Rae er ægte

Hvalpen havde problemer under fødslen, og det endte med, at den mistede sit ene øre. Raes ejer fortæller her om den problematiske start, som Rae havde på livet, hvor hun også deler en video af enørede Rae lige efter fødslen:

”Så der er en masse mennesker der spørger hvordan/hvorfor hendes øre er migreret til midten af hendes hoved. Mange mennesker undrer sig over om hendes historie er ægte. Hun er syv dage gammel her, og min fantastiske baby havde højre øre på højre side, og du kan se, at den venstre side heler fint op,” skriver Raes ejer i et opslag på Raes Instagramprofil, Goldenunicornrae.

Som man kan se i videoen, sad Raes øre stadig på den rigtige plads, lige da hun blev født. Sidenhen har hun forvandlet sig til en enhjørning, da hendes øre har rykket sig op midt på hovedet.

Elsket på internettet

Rae er hurtigt blevet en viral succes, og folk rundt omkring i hele verden skriver søde kommentarer.

Mange er interesserede i at vide, om Rae har en normale hørelse, men de fleste hylder hende for det specielle unicorn look:

”Du er bare en darling! I har også en speciel condition. Jeg kan ikke drikke vand,” skriver en anden hundeejer der går under navnet Thegoldendaisymae.

Rae har det godt, og hendes horn vipper når hun løber rundt og leger, og som man kan se i videoen, så fejler hendes hørelse ikke noget. 

Så der er altså en masse hunde med specielt udseende, men Rae overgår dem alle med sin horn i panden.

 

 

Anbefalet til dig