Hele verden kigger på prinserne: Nikolai og Felix går viral

Nyheder
Her er prinserne til prins Felix konfirmation. Det var en stor dag. I dag er begge prinser populære på appen TikTok. Foto: Fotograf Steen Brogaard, Kongehuset.
De to kongelige brødre prins Nikolai og prins Felix er et stort hit blandt unge piger. Faktisk er piger fra hele verden vilde med prinserne.

Mest læste i dag

Måske det er drømmen om at blive prinsesse der trækker. I hvert fald er piger fra hele verden begyndt at lægge videoer ud med de to danske prinser.

Flotte prinser

Vi har mange prinser i det danske kongehus, og næsten ligegyldigt hvilken alder man har, er der en prins der passer til ens præference.

Piger fra hele verden har nu fået øjne for de danske prinser, som på appen TikTok har fået stjernestatus. Det skriver Billed-Bladet. 

Om det hele kommer fra Nikolais modelkarriere eller er opstået mere tilfældigt, vides ikke.

Men på TikTok går tingene også tit meget hurtigt, så når først en person har lagt en video op, så kan tendensen i videoen hurtigt efterlignes af andre.

Piger fra hele verden er vilde med Nikolai og Felix

På TikTok er piger fra hele verden begyndt at lave videoer med de to prinser, og de spreder sig hurtigere end coronavirus.

På ingen tid har teenagere fra hele verden kastet deres kærlighed efter prinserne. Nikolai på 20 år, og Felix på 17 år appellerer virkelig til de unge piger i verden.

Der er blandt andet videoer fra USA, England, Tyskland, New Zealand, men selvfølgelig også fra Danmark.

Prinserne er også selv med til at lave videoer senest ved dronningens fødselsdag.

Laver video med prinserne

Pigerne laver videoer med prinserne på TikTok. I de fleste videoer danser pigerne rundt til musik, mens de kigger på billeder af Nikolai og Felix. Så prinserne bliver nu vist til hele verden og er gået viral.

Videoerne hvor prinserne indgår har nemlig rigtig mange visninger, hvilket også indikerer, at prinserne er yderst populære i hele verden.

Det vides ikke om vores dansker prinser selv har set de populære videoer eller om de overhovedet ved, at de findes. Men de er i målgruppen til TikTok, så det kan hurtig nå frem til de populære prinserne.

 

 

Anbefalet til dig