Hella Joof afslører: Min mand må gerne få børn med et lesbisk par

02/11/2020

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - Hella Joof.
”Hvis du vågner en morgen og kan mærke, at du er nødt til at få et barn, så finder vi nogle søde, kloge, lesbiske piger, som gerne vil have en kendt donor. Og så bliver du far. Det kan vi godt”.

Mest læste i dag

Sådan sagde Hella Joof til sin mand Henrik Jepsen - også kaldet “Snit”. De to har dannet par siden 2003, men har aldrig fået børn sammen. Det skriver Her og Nu

Hella har sin voksne datter Oliva, som hun har med skuespilleren Runi Lewerissa. Det var egentlig ikke planen at Hella og Henrik skulle have børn sammen, men en dag blev Hella gravid og der så hun hvor glad Henrik blev. 

Desværre varede lykken ikke ved og lykken bristede, da Hella aborterede da hun var gravid i fjerde måned. Efterfølgende startede en lang og sej kamp, for at få et barn.

Tilbuddet står stadig ved magt

I sin nye bog åbner Hella op for parrets fertilitetsbehandling, som desværre alligevel aldrig endte med at gøre Hella gravid igen. Gennem reagensglasbehandling fik Hella taget æg ud for, at få dem befrugtet - men det lykkedes aldrig at få et æg befrugtet. 

Lægen foreslog til sidst parret at tage til Spanien, hvor de kunne få et donoræg fra en anden kvinde - men det ønskede Hella og Henrik ikke. 

I bogen åbner Hella også ærligt op, for angsten for at miste Henrik, da det ikke lykkedes dem at få et barn sammen. Hun ønskede heller ikke at stå i vejen for sin mand, hvis han ønskede at blive far - derfor gav hun ham tilbuddet om, at få børn med et lesbisk par. 

Det tilbud har han dog aldrig benyttet sig af - men det står stadig ved magt, fortæller Hella ifølge senest.dk til her&nu

 

 

Anbefalet til dig