Hella Joof afslører stor nyhed

Foto: Les Kaner

Hella Joof skriver om Ramona, Pejse-Carsten, Bjarne fra IT og andre englelige væsener

Hjemmehjælperen Ramona og andre englelige væsener og væsentlige engle

Mød hjemmehjælperen Ramona, Pejse-Carsten, parkeringsenglen Vagn, Bjarne fra IT og andre englelige væsener, som Hella Joof har mødt (eller ville ønske, hun havde mødt) på afgørende tidspunkter i sit liv. 

Læs også

Stine afslører nye detaljer: Siger ja på helt særlig dato

I sin nye bog skriver Hella Joof om en række vidt forskellige mennesker (og en enkelt hund og en lille nisse), som alle har gjort englelige ting. Eller måske er der i virkeligheden tale om engle, der gør menneskelige ting. De er fælles om at være generøse, uselviske og storsindede og har det med at dukke op, lige som man står og har brug for en kærlig hånd eller et blidt skub i ryggen.  

Foto: PR - Lindhardt og Ringhof 

Hylder dem som gør en forskel 

De gemmer sig alle mulige steder: I folkeskolen, i hjemmeplejen, på biblioteket og de kan vise sig, når man ringer efter en låsesmed. Det kan være en forstående og lidt clairvoyant parkeringsvagt eller en bibliotekar, der præcis ved, hvilken bog man mangler.

Men det kan også være en fyr som Pejse-Carsten, der engang reddede sin mor ud af et brændende hus. Eller hjemmehjælperen Ramona, som ikke alene er en engel i sit arbejde, men faktisk har en lille vinge på anklen.

Hella Joof hylder dem, der gør en forskel uden at gøre det store væsen af sig. Dem, der gør verden til et lidt bedre sted at være uden at kræve noget tilbage. Dem, som inviterer og inspirerer til at man åbner hjertet og udvider sindet.

Hella Joof er født i 1962 og er uddannet skuespiller fra skuespillerskolen i Odense i 1990. Gennem halvfemserne har hun arbejdet på de fleste københavnske teatre, og derudover har hun begået sig som filminstruktør, foredragsholder og er forfatter til flere bøger, blandt andet Papmachereglen og Båven om Gud.