Helle Hansen har brugt flere millioner kroner i Føtex: Når du hører hvorfor, vil du fælde en tåre

29/08/2023

Jesper Bengtson

Foto: Privat
Efter mange år er det slut.

Mest læste i dag

Søndag blev afslutningen på et langt kapitel.

Føtex-butikken, der har ligget i City Vest i Brabrand i mange årtier, lukkede og slukkede nemlig for sidste gang, da sidste uge gik på hæld.

En af dem der var ekstra påvirket af lukningen er Helle Hansen, der er kommet i butikken i hele 42 år.

Det skriver TV 2.

“Tårerne pressede sig på. Men det er også fordi, at det var lige som om, at en drøm lukkede. Mange havde en tåre i øjet”, lyder det fra Helle Hansen.

Kedelig kurve

Der har igennem flere år været en nedadgående kurve i henhold til antallet af butikker i centret, der ligger i Brabrand. Føtex er nemlig langt fra den første butik, der drejer nøglen om.

Grunden til at Føtex måtte lukke sidste gang foran et vemodigt publikum er, at der ikke længere var fundament for at holde butikken i gang. Sådan skrev Salling Group tidligere i en pressemeddelelse.

Derudover fremgår det af pressemeddelelsen, at kundestrømmen havde været dalende i centret, hvilket i sidste ende resulterede i en lukning af Føtex.

Helle har gjort sin del

Til trods for at butikken nu lukker, så kan Helle Hansen godt se sig selv i øjnene, når det kommer til at støtte lokalt.

Over halvdelen af det tøj, der er i hendes garderobe stammer nemlig fra Føtex, og hun er ikke i tvivl om, at hun har bidraget godt til butikken:

“Jeg har helt sikkert lagt flere millioner kroner i kassen i den forretning, hvis man lægger alle bonnerne sammen”, siger hun.

De fleste af medarbejderne i butikken har fået et nyt job hos Salling Group.

Anbefalet til dig