Helle Thorning afviser TV 2: Jeg tør ikke

01/10/2021

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock.com
Den 54-årige Helle Thorning-Schmidt er at finde i studiet til fredagens udgave af 'Vild med dans'.

Mest læste i dag

54-årige Helle Thorning-Schmidt, Danmarks tidligere statsminister, kan såmænd findes i studiet til fredagens udgave af 'Vild med dans', fordi hun vil støtte sangerinden Freja Kirk. 

Hun formåede såmænd at finde tiden til at besvare en række spørgsmål inden showstart, da hun ankom til showet med Birgit Aaby fra 'Løvens hule'.

Helle Thorning-Schmidt var ikke bleg for at erkende, at hun er stor beundrer af dansekonkurrencen, ligesom hun også kunne fortælle, at hun synes, deltagerne er meget modige for at være med, for det ville hun aldrig turde.

"Men jeg tør ikke selv være med. Jeg har hverken mod eller tid til det," siger Helle Thorning-Schmidt ifølge B.T.

Hun blev herefter adspurgt om hun tidligere har fået tilbuddet at være med, hvortil hun smiler, men desværre ikke knytter nogle ord til spørgsmålet, selvom hun indrømmer, at hun elsker at danse - men kun i privat regi. 

Helle Thorning-Schmidt blev såmænd også spurgt om, hvorvidt hun tænker, at hendes tidligere rival, Lars Løkke Rasmussen, som man har lært bedre at kende, da han sidste år var med i 'Over Atlanten', ville kunne begå sig i 'Vild med dans'. 

"Ja det kunne være sjovt. Hvis Lars gider og tør," siger hun ifølge B.T. 

Danskerne skal dog ikke have forhåbninger om at se hende indtagen scenen i flotte kjoler, da hun afviser at deltage i alt, der har blot et snært af reality i konceptet. Men hun fortæller også, at hun har meget travlt med sit arbejde samt netop har færdiggjort en bog - og den kan allerede købes i den kommende uge. 

Helle Thorning-Schmidt må derfor fortsætte med at følge de flotte og dygtige dansere fra sidelinjen.

Anbefalet til dig