Helt ny undersøgelse: Her bor Danmarks dårligste bilister

Nyheder
Danmarks dårligste bilister bor i denne landsdel. Foto: Shutterstock
Hvilken landsdel har flest forsikringsskaber og hvilken har færrest? Det viser en ny undersøgelse, ifølge tjenesten Samlino.

Mest læste i dag

De fleste danskere mener selv, at de er bedre end gennemsnittet til at køre bil. Det er de færreste som kan sige sig fra for at have pralt lidt, når emnet er drejet ind på, hvor god man er bag et rat. 

Nu skærer tjeneste Samlino.dk dog igennem røverhistorierne. De står nemlig bag en ny undersøgelse, der har sat sig for at finde ud af, hvor landets hennholdsvis værste og bedste bilister befinder sig. 

Her kører de værst

Dataindsamlingen kommer fra Samlino.dk’s sammenligningstjeneste til bilforsikring, hvor brugerne skal oplyse adresse og antal forsikringsskader de seneste 7 år, før de kan se forsikringsselskabernes priser. Dataen er baseret på indtastede oplysninger fra omkring 100.000 unikke opslag.

Titlen for de værste bilister er gået til Nordsjælland, der er det område i Danmark med flest uheld i gennemsnit. I Nordsjælland har den gennemsnitlige bilist været involveret i 0,22 skader, hvor forsikringsselskabet skulle involveres.

Dette antal skader ligger hele 21,2 % højere end området i Danmark med færrest antal skader pr. bilist.

De bedste bilister bor her

Kigger man efter det sikreste sted at køre bil i Danmark, skal vi køre en tur over Storebæltsbroen. Det er nemlig Fyn og øerne, der tager kronen for færrest skader pr. Bilist, hvor forsikringsselskabet skulle involveres. Her er antallet kun 0,18 skader pr. Bilist. 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig