Helt nyt: Rammer snart de danske hylder

10/8/22 10:30

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Ny kønsneutral duftserie rammer de danske hylder.

raditionelt set er skønhedsprodukter blevet produceret og markedsført specifikt til enten kvinder eller mænd. Nu befinder vi os i en tid, hvor vi ser flere og flere virksomheder omfavne et fælles publikum bestående af alle køn.

Særligt på duftmarkedet bliver produkterne fortsat mere og mere kønsneutrale.

FRAMA har netop lanceret en ny duftprofil, HERBARIUM, der hylder mangfoldighed og kønsneutralitet. 

ST. PAULS APOTHECARY COLLECTION

HERBARIUM er en del af FRAMAs ‘St. Pauls Apothecary Collection’, som er en linje af hudpleje- og duftprodukter fra 2016.

Produkterne i St. Pauls Apothecary Collection bliver hverken begrænset af eller markedsført til kun én specifik kønsidentitet. Denne kollektion nægter at tilslutte sig begrænsende standarder, men bygger i stedet på etik og inklusion. 

Hvert produkt er skabt med naturlige omhyggeligt udvalgte ingredienser og lavet med æteriske olier, der giver en ren, forfriskende og distinkt duft, som hjælper med at genoprette hudens balance. Det oplyser Bonzer i en pressemeddelelse.

Parfumerne er fremstillet i Italien med nøje udvalgte ingredienser og er subtile, kønsneutrale dufte, der er inspireret af rejser, natur og opdagelse.

Hver duft er knyttet til et bestemt sted med en unik karakter og historie, alt fra Koreas gamle fyrreskove til det historiske gran panel på St. Pauls apotek i København.