Helt sort: Prins Joachim vinder ikke fornem pris

14/02/2020

Christian Granhøj Skouboe

Prinsens officielle portræt. Selvom han ikke blev årets tv-vært, så har "Prins Joachim fortæller" stadig været en massic succes for både prinsen og DR. Foto: Steen Brogaard
Torsdag blev priserne ved årets Zulu Awards uddelt. Prins Joachim kunne være løbet med prisen for årets tv-vært, men sådan gik det ikke.

Mest læste i dag

Når prins Joachim i dag passer sin skoledag på den officersuddannelse i Frankrig, hvor han studerer for tiden, så kan det godt være, at prinsens tanker er et andet sted. 

Tankerne kredser formentligt ikke om, hvad prinsen og prinsesse Marie har planlagt i anledning af Valentinsdag. Torsdag blev prinsen nemlig slået på målstregen, da han var nomineret til prisen som årets tv-vært. 

Den vandt han dog ikke. 

Prins Joachim var nomineret til en af priserne ved Zulu Awards. Prinsen var nomineret for første af sæson tv-serien "Prins Joachim fortæller", der blev et stort hit blandt de danske tv-seere. I serien tager prinsen seerne med på en rejse i Danmarks historien og dykker dybt ned i nogle af de kulturelle strømninger og begivenheder, der har formet det danske folk. 

Slået af stand up'er

Selvom tv-serien blev et hit, så var den altså ikke populær nok til at vippe en anden af pinden. 

Det blev nemlig den ultrapopulære stand up-komiker Melvin Kakooza, der løb med prisen. 

Kakooza fik den fornemme pris som årets tv-vært for sin tjans i serien Helt Sort, hvor stand up-komikeren - på sin vis meget ala prins Joachim - rejser land og rige rundt, imens han undersøger nogle af de særlige skikke og traditioner, der tegner de forskellige landsdeles identitet. 

Og den serie blev altså så stort et hit hos seerne, at Melvin Kakooza blev udråbt som vinder af Katerina Pitzner og hendes døtre, der tilsammen udgør holder i Zulu-serien Diamantfamilien, der også er blevet et stort hit for tv-stationen. 

Diamantfamilien havde i dagens anledning iført sig deres fineste balkjoler, da de skulle overrække prisen til Melvin Kakooza. 

Anbefalet til dig