Helt vildt: Nu kan danskere få spritny iPhone 14 Pro til halv pris

24/05/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Den er god nok. Du kan få fingrene i den nye mobil til halv pris.

Mest læste i dag

Bruttolønsordninger er blevet populære blandt virksomheder i alle størrelser, da de giver en win-win løsning for både arbejdsgivere og medarbejdere. Mentechs skræddersyede bruttolønsordninger giver medarbejderne mulighed for at vælge deres ønskede smartphones, tablets eller computere, hvilket gør det muligt for dem at arbejde mere effektivt og komfortabelt.

Ved at udnytte virksomhedens partnerskab med førende brands og stærke partnere får medarbejderne adgang til et bredt udvalg af høj kvalitet IT-udstyr med stor merværdi gennem services, forsikringer og support.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved Mentechs og deres partnere bruttolønsordninger er de besparelser, de tilbyder. Ved at benytte fordelene med en bruttolønsordning kan medarbejderne opnå betydelige reduktioner i omkostningerne ved deres valgte produkter, ofte op til halvdelen af detailprisen.

Denne betydelige rabat gør det muligt for medarbejderne at få adgang til den nyeste teknologi uden at belaste deres personlige økonomi.

Desuden sikrer Mentech og partnere en problemfri proces både for arbejdsgivere og medarbejdere. Gennem en intuitiv online portal kan medarbejderne gennemse og vælge deres foretrukne IT-udstyr, og Mentech og partnere tager sig af bestilling og levering til virksomhedens lokaler. Det oplyser de i en pressemeddelese.

"Vi er spændte på, hånd i hånd med vores partnere, at introducere vores innovative bruttolønsordninger til virksomheder, der søger at forbedre medarbejdergoder og tilfredshed," siger Tais Johansen, nordisk salgschef hos Mentech.

Mentechs og partners bruttolønsordninger kan tilpasses efter de unikke behov og præferencer for hver virksomhed og dens medarbejdere. Uanset om det er gennem den traditionelle bruttolønsordning eller Employee Mobility Solution (EMS), hvor virksomheden bevarer ejerskabet over udstyret med mulighed for overførsel til andre medarbejdere eller Mentech, pålægger implementeringen ikke ekstra omkostninger for arbejdsgiveren.

Anbefalet til dig