Helt vildt: Så mange danskere blever millionærer juleaften

27/12/22 05:37

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Hver lørdag siden 1989 er Lottotallene blevet trukket, og lørdag den 24. december er ingen undtagelse.

Det blev ikke hvid jul i år, men det blev til gengæld en rig jul for to heldige danskerne, som på selve juleaften hver vandt 3,8 millioner kroner i Lotto. Den ene vinder bor syd for Sjælland og har spillet med via sit Lotto PLUS-abonnement, mens den anden har købt sin kupon via web og bor øst for Roskilde Fjord.

”Vi bliver her i Danske Spil altid glade, når danskerne vinder i vores lotterier, og vi vil gerne ønske et stort tillykke – og en glædelig jul – til begge de heldige julevindere,” siger Malene Mølgaard, som er administrerende direktør i Danske Lotteri Spil.

Hun tilføjer, at vinderne vil blive kontaktet af en særlig millionærrådgiver, der hjælper store vindere godt i gang med den nye tilværelse.

”Det kan være en stor omvæltning at vinde i Lotto, især hvis man vinder mange penge, og vi ønsker hos Danske Spil at hjælpe de nye vindere godt på vej ud i livet som mangemillionærer,” siger Malene Mølgaard i en pressemeddelelse.

Som sædvanligt også to vindere af Millionærgarantien
Julen varer længe og koster mange penge, men det behøver de to Lottovindere således ikke bekymre sig særligt meget om længere – og de får følgeskab af yderligere to store vindere. Samtidig med de to førstepræmier i Lotto, blev Millionærgarantien nemlig også udtrukket juleaften, og her modtager to danskere hver 1.000.000 kroner fra Danske Spil.

Den ene million går til en kupon købt hos Det Lille Vinhjørne i København NV, og den anden million tilhører en kupon købt i Føtex i Albertslund.