Hendes 6 sønner bliver mobbet med deres lange hår: Går til frisøren og afslører den hjerteskærende årsag

Nyheder
Privatfoto
Både voksne og børn gjorde grin med drengene, fordi de havde langt hår. Men da de alle seks besluttede sig for at tage en tur til frisøren, blev mobberne målløse.

Mest læste i dag

I familien Kannisto er mor Phoebe i den grad i undertal. Med seks drenge – en på 10, tvillinger på otte og trillinger på fem år – er huset fyldt med raske gutter.

Men det var ikke for at ligne deres mor, at drengene besluttede at lade lokkerne vokse langt nedover skuldrene.

Privatfoto

Derimod traf de beslutningen, da et vennepar af familien mistede deres søn til kræft. Det rapporterer Inside Edition.

Derfor ville drengene gro håret ud og donere det til en non-profit organisation, som hedder Children With Hairloss, der sørger for parykker til syge børn.

Desværre er det tilsyneladende stadig så ukonventionelt i staten New York, at drenge har langt hår, at det affødte nogle trælse reaktioner fra omverdenen. De måtte lægge ører til en del mobning, mens de lod garnet vokse.

"Voksne var mere forstående, når de fandt ud af den bagvedlæggende årsag til det lange hår. Ja, selv voksne kom med kommentarer til drengene omkring håret. Ikke alle børn kender til donation. Nogle var mere forstående, efter mine sønner havde forklaret det. Nogle var ikke," siger Phoebe Kannisto.

Privatfoto

Efter at have ladet håret gro i månedsvis tog drengene ind til en lokal frisør. Tilsammen donerede de 43 centimeter hår, og det bliver næppe sidste gang.

De seks drenges lillesøster vil nemlig også gerne donere sit hår, og de har lovet hende at gøre det hele endnu engang sammen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig