Henrik Møllgaard med morsom afsløring om Mikkel Hansen: "Der er meget brok over..."

Nyheder
Foto: Wikimedia Commons
Mikkel Hansen er angiveligt ikke bange for at ytre sin holdning.

Lige nu læser andre også

Både Mikkel Hansen og Niklas Landin har haft en betydelig indflydelse på det danske herrelandshold gennem årene.

Derfor bliver det en vemodigt farvel til de to stjerner, når søndagens OL-finalen er færdigspillet. Her vinker de nemlig farvel til landsholdet.

Nu fortæller deres mangeårige holdkammerat Henrik Møllgaard til B.T., at farvellet kommer til at betyde mere end som så.

Kommet til at holde af alt det dumme 

Den garvede forsvarsspiller har efterhånden lært at sætte pris på Mikkel Hansens karakteristiske småbrok. 

Selvom disse udbrud ofte handler om trivielle ting som vasketøj eller at hente drikkedunke, har de alligevel fået en særlig plads i Henrik Møllgaards hjerte. 

"Jeg er faktisk kommet til at holde af alt det dumme. Der er meget brok over ligegyldigheder. Heldigvis er det mest henvendt til holdledere og folk, der skal stå for noget praktisk, han ikke selv gider eller har følt sig lidt for fin til," siger Henrik Møllgaard.

Han uddyber med et grin, hvordan Mikkel Hansen - som alligevel ender med at udføre opgaven - lige skal brokke sig over det først.

Det er den form for humor og energi, der har lettet stemningen i omklædningsrummet og gjort hverdagen som professionel håndboldspiller lidt mere farverig.

Når fløjten lyder i søndagens finale, vil det ikke kun være resultatet, der bliver historisk. Det er også et sidste farvel til to af håndboldens største danske ikoner. 

Anbefalet til dig