Her bliver Bubbers løn afsløret: Så mange penge tjener han om måneden

Nyheder
Foto: Imago/Ritzau Scanpix
Foto: Imago/Ritzau Scanpix
Har du undret dig over, hvor mange penge Bubber tjener? Her får du svaret.

Lige nu læser andre også

Hos Bubber går det godt.

Hans selskab, Bubber Unlimited ApS, har ifølge det seneste regnskab, som dækker fra maj 2023 til april 2024, en bruttofortjeneste på 816.783 kroner.

Det er næsten det samme tal som sidste år, hvor tallet lød på knap 800.000 kroner.

Det skriver Ekstra Bladet.

Trods en lille tilbagegang i overskuddet, som endte på 208.599 kroner før skat, har Bubber ikke nogen grund til at tage sig til hovedet.

Han har nemlig fået en pæn lønstigning, hvilket forklarer det faldende overskud.

Bubber, der står som selskabets eneste ansatte, har øget sin egen løn fra 490.000 til 605.000 kroner årligt, hvilket svarer til en gennemsnitlig månedsløn på omkring 50.000 kroner.

Til trods for de øgede lønudgifter har Bubber formået at øge selskabets egenkapital.

Ved udgangen af april 2024 var egenkapitalen steget til 679.356 kroner, hvilket er mere end de 575.529 kroner, som førhen stod på 'kontoen'.

Forklarer lønstigning

Bubber, der udover sine tv-jobs også har arbejdet som sprechstallsmeister for Cirkus Arena det seneste halve år, er glad for sin nuværende position.

Da Ekstra Bladet ringede til ham tidligere i dag, løftede han sløret for, hvad der har bidraget til det flotte regnskab:

"Jamen, det er gode gamle samarbejdspartnere og forskellige jobs blandt andet med foredrag og med 'Nattevagten' på Radio IIII. Så jeg er bare glad, for der er intet, der er givet i denne her verden, siger han.

Bubber forklarer sin egen lønstigning med, at alt er blevet dyrere, hvilket et hav af danskere nok kan nikke genkendende til:

"Det er jo inflationsreguleret, og alting er jo også blevet dyrere."

Anbefalet til dig