Her bliver Remees løn afsløret: Så mange penge tjener han om måneden

Nyheder
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Remees går ikke sulten i seng.

Lige nu læser andre også

Sommeren er over os, og det betyder, at mange danskere drager sydpå for at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag.

Det er dog ikke helt gratis at flyve eller køre ned i varmen, hvor den - for de fleste - står på hotel, god mad og måske en drink eller to.

Mens mange nok har økonomien i baghovedet, mens de er afsted, så behøver Remee Jackman tilsyneladende ikke tænke over, om han spiser lidt for meget god mad, hvis han skal ned under sydens sol.

Hans holdingselskab, The Epiphany ApS, har netop offentliggjort deres regnskab for 2023, og det afslører, at den tidligere 'X Factor'-dommer har udbetalt en klækkelig løn til sig selv.

Sådan skriver SE og HØR.

I 2023 udbetalte The Epiphany ApS hele 3.481.497 kroner i lønninger, hvilket svarer til en månedsløn på 290.124 kroner for firmaets eneste ansatte.

Man må gå ud fra, at denne medarbejder er Remee selv, da han står i spidsen for virksomheden. Da han 2022-løn 'kun' lød på 1,3 millioner kroner, er der tale om en mere end fordobling af hans indkomst.

Trods de store udbetalinger, viser regnskabet et underskud på 1.308.391 kroner før skat.

Der er dog ingen grund til bekymring for den velkendte natklubejer, da firmaets solide egenkapital på 4.253.839 kroner giver en robust økonomisk buffer, der sikrer virksomhedens stabilitet.

Det står altså klart, at Remee har råd til at forkæle sig selv, hvilket man kun kan håbe på, at han vil gøre.

Det bliver spændende at følge, hvordan The Epiphany ApS og Remee selv vil navigere fremtidige finansielle udfordringer og muligheder.

Anbefalet til dig