Her bør du blive inden døre: I disse kommuner frarådes al udkørsel

Nyheder
Foto: Dagens.dk
Foto: Dagens.dk
I flere kommuner frarådes det, at man sætter sig ud i sin bil for at køre.

Lige nu læser andre også

Sneen er faldet over hele landet - og denne gang er der ikke tale om julebryg.

De fleste danskere slog torsdag øjnene op til efterladenskaberne af en voldsom snestorm, der i skrivende stund stadig giver problemer over det meste af landet.

Og det har for alvor sat sine spor i trafikken, hvor politiet ikke lægger skjul på, at der i en lang række kommuner ikke bør køres bil i øjeblikket.

Det meddeler kredsene på det sociale medie X.

Du kan få det helt store overblik herunder:

  1. Nordjylland: Nordjyllands Politi fraråder al unødig udkørsel i hele politikredsen.

  2. Østjylland: Østjyllands Politi frarådede tidligere al unødig kørsel, men oplyser nu på X, at de fraråder AL udkørsel i kredsen

  3. Sydøstjylland:

    • Skanderborg Kommune

    • Horsens Kommune

    • Hedensted Kommune

    • Vejle Kommune (Advarslen gælder frem til klokken 14.00)

  4. Nordsjælland:

    • Gribskov Kommune

    • Halsnæs Kommune

    • Frederikssund Kommune

    • Egedal Kommune

Desuden har Bornholms Politi meddelt, at trafikselskabet BAT har indstillet al skolebuskørsel på hele øen af sikkerhedsmæssige årsager som følge af vejret.

Det er vigtigt at bemærke, at vejret kan ændre sig hurtigt, og det er derfor en god idé at holde sig opdateret med de seneste meldinger fra politi og vejrtjenester.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig