Her er 5 ukendte skraldespandstricks, som få danskere kender: Trick nummer 4 er genialt

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Der er ikke mange danskere, der benytter sig af disse tricks.

Mest læste i dag

Skraldespanden er en uundværlig genstand i ethvert hjem.

Dog er der ikke mange, der er klar over, at der findes fem smarte og måske overraskende tricks, der kan forvandle din affaldshåndtering.

Selvom de fleste sjældent anvender disse idéer, burde alle give dem en chance, da fordelene er store.

Undgå sammenfiltring af poser

Hvis din skraldepose konstant sidder fast i skraldespanden, kan du gøre livet lettere ved at bore to huller i siderne af spanden. Dette lille trick sikrer, at posen trækkes ud uden besvær.

Lad skraldeposer ligge i bunden

Placér rullen med skraldeposer i bunden af skraldespanden. På denne måde har du altid en ny pose ved hånden, når du skal udskifte den gamle.

Undgå væske i bunden

Hvis din skraldespand ofte ender med at have væske i bunden, kan du lægge et lag avispapir i bunden. Det fungerer som en væskeabsorberende barriere, som gør det let at fjerne og erstatte, hvis uheldet er ude.

Benyt dig af tøjklemmer

For at holde skraldeposen sikkert på plads, kan du bruge tøjklemmer på siderne af skraldespanden. Hvis du også ønsker en dejlig duft, kan du dryppe et par dråber æterisk olie på tøjklemmen, så skraldespanden altid hilser dig velkommen med en frisk aroma.

Lugtfjerner

Skær et hygiejnebind i to og skab en lille åbning (som vist i videoen i bunden af artiklen, red.). Drys bagepulver i bindet og læg det i bunden af skraldespanden. Bagepulver er en effektiv lugtfjerner og vil efterlade skraldespanden med en behagelig duft.

Du kan se samtlige tricks blive udført herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig